“Leven is Bewegen, wij fysiotherapeuten, Zorgen samen met u voor, een gezond leven”

Fysio & Leven

De Naam Fysio & Leven zegt het al, wij zijn een jong dynamische fysiotherapiepraktijk. Het doel van fysiotherapie is het verbeteren van uw houding en beweging. Het verminderen van klachten en het vergroten of in stand houden van uw conditie. De laatste jaren is er ook veel aandacht voor preventieve zorg, oftewel het voorkomen van klachten. Dit alles draagt bij aan een gezonde leefstijl en aan de kwaliteit van leven, daarom Fysio & Leven

Waarom kiezen voor Fysio & Leven?

Klachten

Klachten opgedaan tijdens uw werk of sporten zijn vaak een aanleiding om een fysiotherapeut te bezoeken. Daarnaast zijn lichamelijke gevolgen van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte, zwangerschap of ouderdom ook belangrijke beweegredenen.

De behandeling

De behandeling die de professionele fysiotherapeut u biedt bestaat uit oefentherapie en/of massagetherapie/elektrotherapie enzovoorts. Maar zo nodig gaan wij een stap verder met behandelingen als Cupping Therapie, Dry needling therapie. De fysiotherapeuten zijn deskundigen op het gebied van bewegen.

Advies & Begeleiding

Adviseren en begeleiden van patiënten is een essentieel onderdeel van ons werk. Hoe leert u leven met een beperking? Hoe kunt u uw werk weer oppakken? Ook deze vragen maken soms deel uit van een behandeling. De zorg voor de patiënt staat centraal door middel van constante evaluatie en wordt waar nodig aangepast.

De evaluatie

Evaluatie vindt plaats samen met de patiënt tijdens de behandeling en door middel van het uitvoeren van een tevredenheidsonderzoek aan het einde van de behandelepisode.
U vraagt zich af hoe u snel weer alles kunt doen wat u voorheen deed. Of hoe u zo goed mogelijk blijft bewegen ondanks uw chronische ziekte. De fysiotherapeut helpt u te blijven bewegen.

Menu