Fysiotherapeut bij Fysio en Leven
Afgestudeerd sinds 2013 van de Hoge school van Utrecht
Heden In opleiding als Osteopaat

BIG:  29917656204

Als fysiotherapeut ben ik geïnteresseerd in alles dat met het menselijk lichaam te maken heeft. Problemen met bewegen in de vorm van pijn, beperking in bewegingsvrijheid, vermindering van kracht, tintelingen, hoofdpijn, uitstralende pijn of pijn aan gewrichten is slechts een deel van onze doelgroep. Verder vind ik het zelf erg leuk om mij verder te verdiepen in wat de wetenschap maar ook het alternatieve te bieden heeft voor het lichaam. Ook onderwerpen als voeding, psychologie, psychosomatische klachten (stress, burn-out, altijd gespannen zijn/niet kunnen ontspannen) en obesitas vind ik erg interessant om mee te werken of over te discussiëren.

Bij een behandeling probeer ik altijd te achterhalen wat de klacht veroorzaakt om deze vervolgens snel te verminderen. Zo zijn sommige patiënten die al jaren met pijn rondlopen binnen een paar behandelingen van klachten af. Pijn hoeft bij heel veel mensen niet aanwezig te zijn! Maar soms heeft het lichaam een beetje hulp nodig van buitenaf, en dan ben ik er om er helpen!

Klachten die ik veel zie zijn:

  • Pijn aan: hoofd, nek, schouders, rug, armen, ellebogen, handen, heupen, knieën, enkels/voeten.
  • Stress/spanningsklachten
  • Post-operatief herstel
  • Spier- en/of peesklachten
Menu